joi, 4 mai 2017

Saptamana scoala altfel

Programul „Școala altfeleste dedicat activităților educative extracurriculare și extrașcolare.

Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor preșcolari/elevilor și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale copiilor preșcolari/elevilor, și având ca obiectivepună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, nu neapărat în cele prezente în curriculumul național, să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, să comunice între ei.
1. Luni a avut loc vizionarea de film, această activitate având drept scop dezvoltarea noastră personală, filmele prezentate fiind semnificative pentru lecturile care urmau a fi făcute.
2. Marți, a avut loc continuarea activității începute luni, fiind adăugate alte filme care ne ajută în dezvoltarea noastră personală.
3. Miercuri, a reprezentat atracția acestei săptămâni, având loc o mică excursie pe ruta Iași- Târgu Neamț, vizitând numeroase obiective reprezentative penru noi, cât și pentru poporul nostru. Această zi mi s-a părut cea mai interesantă, întrucât am vizitat noi locuri și am legat noi prietenii.
4. Joi, am discutat despre abuzul în familie cât și despre cum să-l evităm și chiar cum să-l combatem.
5. Vineri a reprezentat ultima zi din această săptămână, mergând în vizită la
Universitatea Alexandru Ioan Cuza, pentru un tur al bibliotecii acesteia și pentru a participa la o activitate a Ligii Studenților Electroniști!
 această săptămână a fost una foarte frumoasă, în care am învățat foarte multe lucruri noi, cel mai important fiind modul în care trebuie să ne comportăm în societate și importanța convorbirii și lucrului în echipă.